Krok k tobě bolí

Krok k tobě bolí

Anotace: Motto: tak sorry a za pár facek dík

Každý krok bolí,
Bolest, lítost, sebe se bát,
Satanovi hnědě oči, milá tvář,
Jen pouhý žvást,
Není to peklo,
Krok k tobě bolí,
Dál žrát ten pocit,
Že zlost má smysl v poučení,
Chvilková nenávist sebe,
Do háje z láskou,
To že tě kurva nechci říct …
Mozek už ztratil schopnosti své,
Oči osleply, uši nešlyší,
Jsem jako debil,
Co leze do P..i.
Autor mamiha, 16.08.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: wejwa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí