generační propast a jak ji překonat

generační propast a jak ji překonat

Anotace: .

leželi jsme v unavený posteli
a hladili si těla
já byl ticho, ale ona....

se mě zeptala:
kolik ti vlastně
je?

ukázalo se, že je mezi náma
dost hluboká
generační propast

jenže láska, chtíč a ještě víc lásky
nám ji na maličkou chvilku
pomohli překonat

druhej den odešla
a na mě čekaly další
předem prohraný bitvy
Autor Tecka 2, 17.08.2010
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...40ti letý chlap a 18ka není problém ;)

17.08.2010 18:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí