Polibkem něžným probuzen

Polibkem něžným probuzen

Anotace: Jiří Suchý kdysi zpíval "Život je pro mne obnošená vesta". Já na tutéž melodii spáchal tenhle písňový text...

Polibkem něžným (slunečního boha)

probuzen v úžasu jsem zůstal stát,

průzračnost dne i záře démantová

(očí Tvých!) stačí, bych zas byl tu rád!



Motýli touhy teď nad loukou světa

krouží a chtějí Něhu rozdávat,

co bylo-bylo, po smutku je veta,

já chci se smát a Tebe milovat!



Až vášeň prudká opět krev mi vzpění,

po hlavě vrhnu se v života rej,

proč trápit se pro to, co kmání není?

K hostině Lásky, drahá, prostírej!



Shoříme spolu v plamenech svých vášní,

svět kamsi mizí, jsme jen Já a Ty!

To stačí nám a nezdá se nám zvláštní,

že ke štěstí nám

už NIC nechybí!
Autor Kozoroh 1, 17.08.2010
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi prostě šikulka :o) ST!

17.08.2010 19:57:00 | NikitaNikaT.

Tento písňový text jsi spáchal velice pěkně:))

17.08.2010 17:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí