Tajné volání

Tajné volání

Anotace: ...

Venku prší a malé kapičky zůstávají na okně
jdu blíž a horkým dechem se snažím napsat odpověď
Jak moc mi chybí Tvá skutečná přítomnost
kde psaní ve větách znamená jedno..."upřímnost"...

Dny jsou najednou tak hrozně dlouhé
tápající myšlenky jsou neustále u mě
Odháním chmurnou a vlezlou náladu
a vzpomínám na tu naší krásnou zábavu...

Kde Ty a třeba jen tak o půlnoci
napíšeš větu: Jsem jen ve Tvé moci
Pak Já poznám že všechno je opravdové
jako ta růže hozená ráno pod balkónem...

Citová stránka mého srdcového napětí
vklouzne úplně sama do tvého objetí
Naplní se i to naše vzájemné šeptání
pššt...jen poslouchej mé tajné volání...


Kdo mě zase ochrání?....
Autor Kett, 17.08.2010
Přečteno 459x
Tipy 19
Poslední tipující: Paulín, Doradan, Chico1, Giginka, labuť, P.Z., Niky88, Psavec, Květka Š., sobý hnusec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ochrání tě ten
co všimne si tvých krásných očí
ochrání tě ten
co za tebou svou hlavu stočí.
Ten pravý potom přijde blíž
až ke rtům tvým se přiblíží
a zůstane pak jenom stebou...
Ten pravý muž to bude jen.
Ten pravý...

Moc hezká báseň.
Volající po lásce.

15.09.2010 21:48:00 | Paulín

Na Tvou ochranu jsem pozval ochranku :) abychom v klidu mohli špitat :) Moc hezká Kačenko

19.08.2010 00:43:00 | Chico1

Pěkná Ketty..moc =)

18.08.2010 22:58:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí