Spánek

Spánek

Anotace: 17.08.2010 22:54 ... Nemůžu usnout lásko má

Teď sedím tu sama a čekám,
snad se tě lásko má dočkám.

Usínám bez tebe stále si nepřišel,
tys ke mně cestu nenašel.

Zavírám oči a spím,
o tobě právě teď sním.

Zdá se mi ty mě líbáš,
přitom sladce objímáš.

Chytáš mě za ruku
uslyším pár zvuků.

Probouzím se, jsi tu
našel si ke mně cestu.

Skláníš se nade mnou
Říkáš že budeš jen semnou.
Autor Týnka, 17.08.2010
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí