Spící tvář

Spící tvář

Anotace: ...našel jsem na kousku papíru jednu starou básničku, kterou jsem psal mému spícímu potěšení...tady je:)

Tvá překrásná spící tvář,
když poleje jí rána zář,
tiše, abych nevzbudil,
prohlížím si jednu z vil.
Oddaná jen svému snění
je tu se mnou a přitom není.
V objetí teplé peřiny
krásně tikaj vteřiny.
Nahoru a dolu klesá Tvoje hruď
a já chci jen jedno, už se prosím vzbuď!
Daruj mi svůj úsměv a pak mojí buď.
Autor DodgerKT, 05.01.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí