JSI II.

JSI II.

Jsi můj neustále se opakující sen
Jsi každý bolestně nadcházející den

/Chtěla bych být Tvá jediná z žen/

Jsi jako květina, kterou jsi mi nikdy nedal
Jsi na srdci balvan, co láskou jsi zvedal
Jsi mého vozu života plynový pedál

Jsi pro mě láska, která nikdy neumírá
Jsi pro mě nejdůležitější víra
Jsi mého prázdného života míra

Jsi noční můra, která motýlem mohla by být
Jsi nádherný sen, který zakazuješ mi snít

/Kéž bych Tě mohla zpátky zas mít/

Jsi měsíc, který jsem prý okousala
Jsi jediný, koho jsem kdy milovala

/Ty víš, že celá bych se Ti vzdala/

Popluju dál proti proudu
Tohle já prostě nevzdám
Je mi jedno, jak moc je to nesmyslné
I když mi stokrát řekneš „Ne.“
Svá přání pošlu k hvězdám
Nevzdám to. Nevzdám!
Ne, já ne!
Autor dream in emptiness, 18.08.2010
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Jiná, Ishtar, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nerejpej sakra! Az mi to bude prospivat, tak prestanu psat.. Dik, ze to ctes, ale.. zabit malo, fakt ze jo.. =/ =(

19.08.2010 18:24:00 | dream in emptiness

nechci rejpat, ale zdá se že se otvírá tvůj talent, prospívá ti to :)

18.08.2010 23:03:00 | Zayo

Moc se mi líbí, i když básničky začínající slovem Jsi nemám moc v oblibě:)

18.08.2010 14:25:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí