Jedna láska, jedno srdce, jeden...

Jedna láska, jedno srdce, jeden...

Anotace: okamžik stačí...

Mateřská, bratrská,
přátelská, milostná,
a nespočet dalších,
jež už dřív jsem znal...

Ale k tobě chovám jinou,
nad všechny ostatní,
naše duše spolu plynou,
trpí, cítí, sní…

Nová, zvláštní, krásná
jako kdybych měl,
sám sebe ve tvé hrudi,
a ty v té mé bys bděl…
Autor Manstein, 18.08.2010
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Veselý Drak, Lamorte, Aurelius, roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

porad keca s dablem blb jeden

24.11.2010 12:37:00 | DIDADA

Všeobjímající - nekonečná, tušená a věčná...

26.09.2010 18:06:00 | Veselý Drak

děkuju

17.09.2010 20:25:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí