Dvojí boj

Dvojí boj

Anotace: ...

Zasílám spěšnou depeši:
"útěk nic neřeší".
Jsem jako vlčí mládě,
jen ty myslíš, že hádě.
Stojím po tvém boku tolik let,
ode dne, kdy je světem svět.
Jsem šelma, co ti neškodí,
vztah přece nejsou závody.
Chceš nás stále zahodit?
Autor Inge, 18.08.2010
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí