K výročí

K výročí

Anotace: K 1. výročí našeho chození

Já znal svou dívku mnoho let,
a kdekdo by mi mohl teď závidět,
jak jsem jí učil zpívat
a ona se mohla na mě dívat.

Nikdy jsem netušil,
že si k sobě cestu najdeme,
nikdy bych nevěřil,
že spolu jednou budeme.

To vše díky písním, které Ti hraji,
díky tomu krásnému textařskému kraji.
Díky Tobě, má dívko Stázko,
díky Tobě, má živá lásko.

A tak předávám Ti i klíče ke štěstí,
s nimiž budeš v bezpečí.
Klíče, kterými můžeš vše odemknout
a kdykoliv si na mě přitom vzpomenout.
Autor Keyboard Boy, 05.01.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí