Krátká báseň

Krátká báseň

Anotace: Jen tak...

Píšu teď velmi krátce,
malou báseň Stázce.

Já u počítače sedím
a do obrazovky hledím.
Ty u tety Jindry slavíš,
věřím, že se dobře bavíš.

Prsty do kláves se zatínají,
pomalu oči se mi zavírají.
A tak píšu dřív než usnu báseň krátkou,
abych Ti stihl popřát dobrou noc sladkou.
Autor Keyboard Boy, 05.01.2006
Přečteno 1265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí