Prostě jsi

Prostě jsi

Anotace: Proč?

Já Tě strašně moc chci
Ty o mě však nestojíš
Snažím se Tě dostat různými lstmi
a ty stejně život Tvůj s mým nespojíš

Jsi pro mě vzácnou květinou
kterou se bojím utrhnout
Jsi pro mě andělem
a já žiju se svým údělem

Jsi pro mě kapkou v moři
jsi sladká krev co mi srdce moří
Skutečná a žádná vysněná
žádná arogantní,namyšlená fiflena

Jsi pro mě vteřinou delší než den
já o Tobě v noci snívám krásný sen
Že spolu ulicí jdem
ja lehce na Tvé rty zabrnkám rtem

A pak je zase černé ráno
kdyby jsi vedle mě ležela.. ach anoo...
člověk by den měl krásnější
kdyby byl s osůbkou pro něj nejmilejší
Autor Jacob P. Verlaine, 19.08.2010
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Alien.v.v.s., Lioness, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí