dost už

dost už

Anotace: ... i v Andromedě ...

.
už zase mluvíš
ze všech stran
vodopádem
bez přestání

tož nejdu nikam

stojím rovně rozpažený

svá slova zaraž
o mé nohy
do tvrdé skály

a poslouchej chvilku
jen zvědavé ozvěny
na všech mezích

jak se rozkecaly

právě o nás

a bylo toho dost
už v Andromedě
přitom ještě nevíš
kam štěstí zabloudí
a tady je roztáčené
na každém rohu
úplně nejlepší

vychází
chladivě
roznášené
s bílou pěnou
dívčích ňader
a jako omylem
přitom bývá
podpírané
tvářemi

náhoda
je právě
oholila

a znova bolí

jak je nová
a pořád
doma
.
Autor a_tao, 20.08.2010
Přečteno 304x
Tipy 17
Poslední tipující: Demedalex, Holis, Lota, jedam, Mbonita, Psavec, labuť, Sweet KiWi, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí