beznadějně zamilovaná

beznadějně zamilovaná

Anotace: mám tě v hlave :)

V duchu poničených řas
plyne krásy čas
a přichází pnutí
jež nutí do blbnutí.

Slzy otřela jsem z lící
a hlasem nemluvícím
skryta mezi tisícimi
poslala tiché - líbíš se mi.

A vím, že všechno kazím
když píšu tyhle řádky
vždyť radí mi i podzim
ať vezmu frázi zpátky.

Že láska není pro mne
i přesto prosím vrytě
že vykřičíš mé jmeno
že řekneš - miluji tě.
Autor klajusenka, 20.08.2010
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sweet KiWi, danav, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

31.10.2010 18:37:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí