Prší

Prší

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=BgeDQZ_cj8Q

Prší..
a Ty stále spíš,jen mou tvář nevidíš
s úsvitem ráno vstávám k Tobě
slova do prázdna říkám jen sobě
Chci proudit ve Tvých žilách
jen u Tebe v náruči bych snila...

Prší...
nám na náš malý svět, je stále v nás..dívej se a leť..
na malou chvíli blízko nás,zavolej..číslo mé znáš...
Poslední kapka na řasách ještě zůstala
ubrečený oči a kapesník jsem si nevzala...

Prší...
i v našem snu,dlaně mám na očích a vidím jen tmu
Pak jen cítím že jsi oči už dávno otevřel
najednou je ticho,jako by jsi oněměl
Jen rukou mi dáváš znamení,že přes ten déšť nevidíš...


...Prší...
Autor Kett, 20.08.2010
Přečteno 431x
Tipy 25
Poslední tipující: Paulín, Chico1, Niky88, sobý hnusec, Linzerka, Psavec, P.Z., vodnař, Jiná, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pročpak prší...
Taková hezká a smutná.
ST.

15.09.2010 21:36:00 | Paulín

Prší a hvězdy na plakátech blednou...Hezká Kačenko uplakaná

09.09.2010 22:34:00 | Chico1

Koukej, s tím deštěm opatrně.

20.08.2010 15:27:00 | Psavec

Přestane pršet,slunce vyjde
Tvůj milý za Tebou přijde:))

20.08.2010 10:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí