vězňové ticha

vězňové ticha

Anotace: .

z ruky mi, před 1000 roky

vypadla břitva

stal jsem se dobrovolným vězněm ticha

už nikdy nezavřu svoje oči


stal jsem se jedním z mnoha

co odešli dřív, než měli
Autor Tecka 2, 20.08.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí