Princezna zakletá

Princezna zakletá

Anotace: Touha po lásce sžírá srdce moje, váhám a potají přeju si být Tvoje, aby si na mě myslel večer, v poledne i ráno, aby mé srdíčko už nebylo samo, třeba by spolu nám mohlo být fajn, topím se v nejistotě, ráda Tě mám a nevím co Ty, kdo okupuje Tvé sny...

Chci, abys přišel zas zítra ráno,
usmál se na mě pohledem svých očí,
chci, abys přišel zas zítra ráno
a nebyl to jen pocit.

Chci, abys řekl mi potichu lásko
nebo to vykřičel nahlas do světa,
chci, abys řekl mi potichu lásko,
jsem na to trochu popleta.

Chci, abys zase hezký slova mi říkal,
hladil a líbal moje tělo,
chci, abys zase hezký slova mi říkal,
milovat znovu moc by se mi chtělo.

Chci býti šťastná, když býváš blízko
a nesmutnit, když jsi daleko,
chci býti šťastná, když býváš blízko
nebýt princeznou zakletou.
Autor grázlík, 05.01.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí