Dárek

Dárek

Anotace: .

Vím, měl bych ti něco dát,
ale něco, co bude napořád.

Něco za ty hodiny,
kdy jsme ve dvou.
Puget růží, květiny,
ty však vadnou.

Něco za každý den
co se známe.
Drobnost, splněný sen
už snad máme.

Tak daruji tyto slova a sebe.
Zdánlivé nic, ale jen pro tebe.
Autor vinci, 20.08.2010
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Fog, Elisha, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí