zubní

zubní

Anotace: miluju ho



mi to nedává
nic
marmeláda za nehty
je všední
a milování
tolikrát
co s tím
já v tebe věřím
nepůjdem do věží
ani brečet ani klečet
chceme a bojujeme
a je to chemie
víme, že láskou nic
že láskou nic
a to je
tolik slzí
že život
kazí sny
tak říkám tvoje dolíčky
nejsou všechno nejsou nic
a já,sebevědomě nevěřím
zvířatům
a těm snům
doufej,
že
já tě potřebuju víc
víc než zubní pastu
Autor Rama_Maslova, 20.08.2010
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Hrábě, Cagi, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí