Soud nejvyšší

Soud nejvyšší

Anotace: můj trest je samota

Soud nejvyšší

Včera mi divadlo hráli
a malé vstupné vybírali
takové vstupné – divno mi
platil jsem třemi slzami

však nebylo divadlo tím jevem
kam prodral jsem se okolním davem
byla divná to tmavá síň
ani svým očím nevěřím

tam jsem byl
na trest smrti odsouzen
na trest smrti před soudem
před soudem mudrců
s platností do tří dnů

a když já ptal se důvodu
jen ruce zvedli nahoru
a začali zle mi lát
že jsem si dovolil mít rád
Autor slamtron, 05.01.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí