Barva kterou miluji

Barva kterou miluji

Anotace: colors live

Barva kterou miluji
10.12.1988

Jakou barvu má srdce Tvojí lásky?
A jakou láska samotná?
A barvu jakou mé otázky
a nebo vráska hluboká?

Netrap se, když nevíš
třeba si nemůžeš vzpomenout
já jsem tu vždy, stále as příliš
klidně si můžeš odběhnout

Pak se vrať zase zpátky
ať je mi zase chvíli hej
dnes, až se vrátíš, povím
sedni si a poslouchej

Srdce má barvu rudé krvi
jako když v noci
byl Ti prvý

Láska má barvu poupěte
jež za chvíli oranžově pokvete

Když ptám se, otázky jsou bílé
vždy jak v mlze se ztrácejí
nezodpovězené

A víčka, jak obloha jsou modrá
pokud se zrovna nemračí
ale to se rychle pozná
ty mraky ústa zaplaší

Vráska zas má barvu černou
když v ní prach čas usadí
ale ty nejsou – když jsi se mnou
vrásky při Tobě roztají

A život?

Každý má pro něj barvu svoji
někdo třeba růžovou
a jinej barvu polí
bílou, hnědou, zelenou

a Ty…máš barvu…..
snaž se ji chvíli uhodnout
Autor slamtron, 05.01.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí