Čekání na prince

Čekání na prince

Anotace: ..jako princezna..která čeká.. je jako já ..taky prince hleda

Jako princezna v krásných šatech na zámku
Hledám odpověď na svoji otázku
Kam pak se asi poděl a kde se nachází
Můj princ co pomáhal by mi v nesnázích

Kdy asi tak přijede na svém krásném koni
Třeba to bude na jaře až budou rozkvétat stromy
Možná to však bude ještě dříve
Těším se velice až nastane ta chvíle

Opravdu dlouhé je mé čekání
Mé oči slzám se už nebrání
Čekám na prince co z mého života se neztratí
A jehož objetí mě navždy ochrání

Na zámeckém ochozu smutně ho vyhlížím
Pouze ve snech mých se mu přiblížím.
Do velké dály pořád zahleděná
Stále sama však cítím se podvedená

Dokud se neobjeví budu tam stát
Čekat na padající hvězdu abych si ho mohla přát
Stále věřím že ho v dálce zahlédnu
A jeho osobnímu kouzlu podlehnu.

Opravdu dlouhé je mé čekání
Mé oči slzám se už nebrání
Čekám na prince co z mého života se neztratí
A jehož objetí mě navždy ochrání

Nastane ta chvíle kdy přání se vyplní
A on láskou mé srdce naplní..
Autor Eresiel, 21.08.2010
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji:)

21.08.2010 19:47:00 | Eresiel

tak ať se dočkáš hlavně..;)

21.08.2010 19:22:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí