když

když

Anotace: ... končí (nebo začíná) ...

.
rozednívá

a

mezi prsty
tma zhasíná
jako včera

do popela
knotu svíčky
děkuješ jí

vprostřed čela

za polibky
mám tě ráda
šmouhou píšeš

všude kolem
já tě taky
jsi má tečka

vykřičníku

klikatému
zavazuješ
do dvou smyček

novou pentlí
prsteníček
mezi rohy

vítej Die
do Evropy
.
Autor a_tao, 22.08.2010
Přečteno 319x
Tipy 11
Poslední tipující: Lota, isisleo, Psavec, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, WAYWARD, Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí