Drogy vs láska

Drogy vs láska

Anotace: Píšu to opilá...neřešte to pls

Mé duši se občás zdává,
že prvotní chvíle s tebou,
mi jen sbohem dávaj,
jak když feťák skončí to jehlou...

Stejně tak,jak do kůže,
jehla se noří,
těžko už pomůže,
i silná vůle boží...

Život si to takhle žádá,
stejně jak feťákův absťák,
proto ti,lásko,sbohem dávám,
smrt je,opravdu,nejmenší strašák.

Lepší je smrt,
jak slabá vůle,
když zmůžeš prt,
a pozdě si říkáš, že todle je úlet.

Láska se od drogy,
přeci jen neliší,
stejně vracíš se mezi Bohy,
mezi své nejbližsí...

Kdo silnou vůli má,
sám sobě je pán,
absťáku odolá,
ale navždy skončí sám.

Tak proč milovat?
A herák si nestřelit?
Lehčí než srdíčka malovat...
...v klidu se zastřelit.

I v pohádkách,se dětem
často lže,
jak drogovým obětem,
utáhnem otěže...

A tak zazvoní,
lásce zvonec,
herák tělo naplní
a pohádky je konec!
Autor Sick901, 22.08.2010
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proti temné hmotě vesmíru je herák.. plivanec

22.08.2010 08:48:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí