Dopis

Dopis

Anotace: Dotyky slov

Posílám ti
bílej list popsanej slovy
a ty je budeš číst
a smát se
a nebo se zlobit...

Takovou sílu má
těch pár zamotanejch čar...

Bílej papír - led i žár...

A tak mě láká zas
pohladit tě slovem,
zahnat mráz,
zabalit úsměv do pár zamotanejch čar...

Bílej papír - slovíček pár,
co nesfoukneš je jako smetí,
tak ať k tobě rychle letí -
bílej papír
s trochou zamotanejch čar...



...Ať s těmi mými dobře je ti!...
Autor Mirka Ertl, 22.08.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je pěkná!Líbí se mi.

22.08.2010 15:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí