Kousek Srdce

Kousek Srdce

Anotace: Báseň napsaná na motivy písně "When You´re Gone" od Kanadské zpěvačky Avril Lavigne. Báseň je věnována někomu koho hluboce miluji.

Kousek mého srdce
držím ve své ruce
nejdříve se zdálo tvrdé
bylo snad jen příliš hrdé

Když jsi mě minula,
chtělo se mi brečet.
Utopie plynula.
Odmítám před tebou klečet.

Vidím tvou tvář každý den,
jen kdyby to nebyl sen.
Nevidíš, jak moc mi chybíš?
Střípek mého srdce sdílíš.

Všechno je v "pohodě"
Přenechám to náhodě.

Ale stýská se mi...
Autor Truth, 22.08.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí