Papír ze snů

Papír ze snů

Anotace: o pustině v mém srdci

Jako zpustlá díra v
duši,zpustlá jako
les,jako na Venuši,
o velké spoustě vět.

Papír popsaný nenávistí,
on už jednou četl,jako past pod vrstvou
listí,on můj život vedl.

Ty roky pod hrůznou tmou,
on stále ještě vede,
stále kroky tu však jsou,
to klubko co on přede.
Autor Natálie, 22.08.2010
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí