V autobuse...

V autobuse...

Anotace: jeden z mnoha momentů jež se dá prožívat s milovanou osobou...

Sedím vedle tebe
však ty mě ani nevnímáš
pouhá kniha ti teď imponuje
a já ?

sedím u okna a pozoruji, jak krajina pomalu ubíhá
podívám se vedle sebe a tam jsi ty
ten, který mě teď vůbec nevnímá
v ruce pevně držíš Einsteinovu Teorii relativity
a mě zbývá jediné
sledovat bílé pruhy u silnice, jak se jedna snaží dohnat druhou...

Pomalu se ke mě nakloníš a políbíš mě na čelo,
jako otec starostlivě líbá svou dceru
zhostí se mě uklidňujíící pocit
a hlavně!
Jsem šťastná, že tu se mnou jsi ty...

Pevně mě obejmeš a já pomalu usínám na tvém rameni
a ty si dál čteš

tu svoji
Teorii
Relativity...
Autor roztoč_v_mé_hlavě, 22.08.2010
Přečteno 573x
Tipy 24
Poslední tipující: Airen, Robin Marnolli, A. V. Nýmand, tato22, Alien.v.v.s., Kubino 2, labuť, Psavec, Zasr. romantik, jedam, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:)

25.04.2015 19:54:20 | roztoč_v_mé_hlavě

Mňam básénka...díky za počtení.

02.12.2012 21:10:56 | Robin Marnolli

Jen aby pochopil. Teorii relativity, ale hlavně tebe!

22.08.2010 23:44:00 | Zasr. romantik

Moc hezoučké.))

22.08.2010 22:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí