Žárlivost 2

Žárlivost 2

Anotace: kdo ji potkal?...

Ve stínu lásky stojí,
na svou šanci čeká.
Na hádky vaše číhá,
nervozní a nedočkavá.

Podivná osůbka zkroucená,
pařátky své natahuje.
Krutá slova chytá,
do zásoby si je ukrývá.

Chyby druhých jenom hlídá,
rady starců už neslyší.
Jen špatné na všem vídá,
jak ji zkrotit nikdo netuší.

Všechno dobré ve zlé obratí,
srdce v trní a bodláčí ukryté.
Ve své pravdě potěšení nachází,
nemá prince k vysvobození.

Pochybnosti a podezření hledá,
stravou zlou denně se živí.
Na koho pohled svůj zaměří,
toho do pevné sítě láká.

Kdo tu mrchu nikdy nepotká?
Komu život v peklo nezmění?
Tomu kdo ji šanci nedá,
stačí jen milovat a věřit...
Autor Modrý Adept, 11.11.2004
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí