Snílek lásky

Snílek lásky

Anotace: ...

Zastav čas
a pojď ke mě blíž
chci ti něco pošeptat
něco říct
polibek něžný dát
pak už se jen usmívat
zatančit si v rytmu deště
proběhnout zahradu snů
ve světle luny
pozorovat růžový déšť sakury
chytat ho do svých dlaní
a poslouchat píseň větru
a víš co budu ještě chtít?
aby si pochopil jaký k tobě chovám cit...
Autor elfik0024, 22.08.2010
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Javavia, Skalsky Pavel, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné!

23.08.2010 10:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí