budoucnost motýla

budoucnost motýla

Anotace: .

(ze sbírky Hmyz)
ach ta příroda...
(hroznej kýč)

musel jsem toho motýla
kopnout do levýho voka

chápete ne?, no trošku ho polidštit
a dát mu ochutnat

budoucnost

snad konečně pochopil,
že od teďka už to nebude
tak jednoduchý
Autor Tecka 2, 23.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí