JSi

JSi

Anotace: JAk vyjadrit cim je zena pro muze? Zase jenda na zakázku

Sbírka: Básně na zakázku

jsi krásna když sníš
jsi jemná když bdíš
jsi dívka jež umí krásu dát
jsi poklad který si někteří mohou přát
jsi vášeň pro dlouhé noci
jsi ta co má mě zcela v moci
jsi snem který si nechám zdát
jsi touhou ke které se nechci znát
jsi letmí polibek který sem ti dal
jsi letní vůně a vášniví žár
jsi můj tajný myšáček
jsi pro mne sametoví koláček
jsi přítel a rád tě mám
jsi milá a já ti to povídám
ti vším pro jsi a víc se ti stydím říct
nevím zda to stačí jsi pro mne nepopsaný list
však ani básník ani poeta s verši nestačí
povědět že jak tvůj úsměv mé srdce roztančí.
Autor patras_kratas, 24.08.2010
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nááádherné!!!

31.08.2010 08:39:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí