Stín lásky luny

Stín lásky luny

Anotace: ...

Mám nutkání
jít tobě vstříc
ty se však rozplyneš
jsi stín
nic víc
jsi láska má
touha
jenž žije dál
zůstat navždy v objetí
láska a stín
Jsme prokleti?
jsi srdcem
i duší
srdcem jenž miluje
a konec tuší
jsi stínem
a já světlem luny
co tebe chrání
mě hubí
jsi má vůle žít
dosud nepoznaný cit
ve tvém srdci
budu již navěky žít
Autor elfik0024, 24.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí