Lásko

Lásko

Anotace: ..znovu zamilovaná, je to nádhernej pocit...

Půlnoc již odbyla,
my nešli jsme spát,
už zase vím,
co je mít rád..

Hladíš mě jemně,
šeptáš mi tiše
já tedko cítím
lechtání v briše.

Pohledem okouzlíš,
doteky škádlíš,
přiznej se lásko,
že ty mě svádíš.
Autor Jean89, 24.08.2010
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí