Kousek Tvého snu

Kousek Tvého snu

Anotace: chci být...

Píšu Ti zprávu,možná vzkaz
léto už pomalu končí a Já chci zas!
Vstoupit tajně do Tvého snu
a přát si pro nás Dva.."TMU"

Zavři oči a zhluboka se nadechni
povol si kravatu a počítej do pěti
Ucítíš jemný dotek na své tváři
vracím smutek co zbyl mi na polštáři...

Ze rtů si vychutnám poslední kapku vína
cítím se po ní tak krásně ospale jiná
Jako divoká růže v dlaních muže
co zkrotí horkost z hladké kůže....

Touha po doteku, tak vábím Tě slovy
možná na to sám přijdeš,že Já taky!
Chci být malou součástí Tvého snu
až usneš,sejdeme se zase tu....
Autor Kett, 24.08.2010
Přečteno 443x
Tipy 26
Poslední tipující: Špáďa, Paulín, Chico1, bobi bobie, Jiná, sobý hnusec, labuť, Niky88, P.Z., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Píseň tklivá, moc krásně vysněná.
Ať přání v ní jsou brzy splněná!

17.09.2010 22:02:00 | Špáďa

Ve snu moc krásné pocity
ve snu ...
pak on i ty.

15.09.2010 21:27:00 | Paulín

Divoká růže jsem tady, je tma a jsem tady..kde jsi? Moc hezká Kačenko:)

09.09.2010 22:40:00 | Chico1

hezky napsané. Ahojky Bobi

07.09.2010 11:14:00 | bobi bobie

jooo, to jsou ty jiné sféry :) znám, znám..:)

24.08.2010 21:30:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí