Stín

Stín

Anotace: Stín lásky

Pod lampou spatřím Tvůj stín.
Ach, jak ráda bych splynula s ním.

Lásko, smím?

Rychle, odpověz, než zmizí.
Pozdě, snad nebyl Tvůj ale cizí.
Už z Tebe pomalu šílím,
řekni, byl jsi to Ty, či se mýlím?

Jsi tu, nebo někde v dáli?
Copak si se mnou jen odlesky noci hrály?
Jsi tam za horami či tady,
jsem zmatená, nevím si rady.

Lásko, co je sen a co realita?
Byl to Tvůj stín, či jen levná duplicita?

Lásko, sním?
Autor Ssimca, 24.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, labuť, ziriant, CULIKATÁ, Kateřina Wahyu, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí