Dal jsi mi vlčí máky

Dal jsi mi vlčí máky

Anotace: I když ne nejúžasnější, ale za to skutečně z lásky.

Já byla buď bláhová
nebo jsem se změnila
do srdce jsem Tě nechala vstoupit
a zapomněla na okolní svět

Nevnímala jsem posměch
nevnímala jsem urážky
v duši mi rozkvetly vlčí máky
a na tváři úsměv přetrval
nechala se laskat krásnými slovy
a v náručí tvé se hřát

Zapomnění na špatnosti jsi mi přinesl
krásný dar pro pesimistu
dal jsi mi lásku i nový pohled na svět
který mě stále dokáže udivovat
dal jsi mi naději i radost ze zítřků
donutil mě skutečně se smát

Za to Ti vzdávám dík avšak
to vše nutí mne se bát
že společný život se pokazí
a my přestanem být šťastný pár
Autor Ishtar, 25.08.2010
Přečteno 435x
Tipy 15
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lota, jedam, Stavitel mostu přes Rubikon, Bíša, Moniska, Psavec, jitka.svobodova, Mbonita, její alter ego, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať vám to vydrží navěky :)

13.12.2010 16:17:00 | Alien.v.v.s.

...chtělo by to odhodit strach... :-)

16.09.2010 22:59:00 | Lota

Dočetl jsem si Tvé poslední básně...

08.09.2010 23:33:00 | Bíša

pesimistovi neporučíš, ale doufám, že to bude dlouhotrvající ;)

25.08.2010 08:23:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí