Posílám Ti...

Posílám Ti...

Anotace: Letní romance u ohně

. . .


Po jiskrách ohnivých
posílám Ti
zpěvný smích.
Po souhvězdí Orionu
posílám Ti náruč tónů...

Ať rozezní srdce
Tvého boj
Schovám se k němu
pod závoj.

Až budu
v něžném bezpečí,
vyznám se Ti -
už nebrečím.

Pak temnotou noci
zazní má kytara.
Po jejích tónech
pošlu polibků
víc, než dokážeš
ve snech ulíbat.

Dál z krásných písní
chvěje se spící osada,
i já - nedočkavá
s Tebou usínat...


. . .
Autor Dekadence, 25.08.2010
Přečteno 500x
Tipy 11
Poslední tipující: Behemot, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, RešHeNúnHe, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

POhladila mě a zavzpomínal jsem

25.08.2010 16:59:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí