Little Lebowski

Little Lebowski

Anotace: Omlouvám se všem co sem píšou hezké básničky,díky vám za ně!Tahle patří Haničce.

Hledal jsem krásu,
hledal jsem spásu,
hledal jsem nebe,
v tobě jsem našel vše,
ale bolí že nikdy,
nenajdu sám sebe,
dal jsem ti tolik bolesti,
má duše bude navždy stát na scestí,
jsi vše po čem jsem kdy toužil,
jsi to jediné,
po čem jsem se soužil...
Odpust lásko,jestli lze,odpust,každou tvou slzu,jíž jsem vinen...
Autor Little Lebovski, 25.08.2010
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí