Není jako dřív

Není jako dřív

Anotace: ...bohužel

Nic není jak dřív
Čas nelze vrátit zpět
Nic není jak dřív
Zas rozpadl se svět
Nic není jak dřív
Už nehladíš mě něžně
Nic není jak dřív
A nezdravíš mě běžně
Nic není jak dřív
Historii starou pročítám
Nic není jak dřív
Dny bez tebe smutně počítám
Autor Moniska, 25.08.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chce to začít počítat od znova.. ;-)

25.08.2010 23:44:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí