Mít vedle koho usínat

Mít vedle koho usínat

Anotace: Je to štěstí?

Sbírka: Mé já

Když zavírám oči
a ještě s přivřenými víčky
vidím vedle sebe skutečného anděla
pohladím mu vlásky
a vím, že je to z lásky
mé sny jsi mi splnila
když po milování
unavená těla vrní
jako šicí stroj mé babičky,
když na půdě šila mi
mé první dupačky
a já jako v přítomnosti,
ve chvilkách štěstí
vzpomínám nostalgicky
na dětství,
tak nádherně celé,
jak jeho střípky v dospělosti
miluji toho anděla
a chci vedle ni
usínat do konce života
po milování
i v obyčejný všední den,
kdy unavená,
spí první
a tak krásně,
já už nemusím snít sen
co hledat víc,
vlastně...?
.
.
.
Nic!
.
.
.
No, jasně!
Autor Tom XVI, 25.08.2010
Přečteno 447x
Tipy 14
Poslední tipující: ta.cupka., labuť, Jiná, Strixa, Psavec, CULIKATÁ, Kett, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí