Jiskérka

Jiskérka

Anotace: ***

Adámku,

mám tě všude...

tvé oči tají mi dech,
kouzelné srdce kreslí
na opuštěných zdech.

Co samy už nejsou,
ale tam v rose tančí,
aby se obnažily
čmeláčkům a včeličkám,
pohladily vlídnou
tvář...

Kde je jen úsměv a nekonečná jiskérka...

Ta v Tobě dřímá.

Je jako
olympijská
pochodeň,
co do nebe
zvolává...

Beru tě pod svá křídla!
Autor jerabina, 26.08.2010
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí