Závislost

Závislost

Neumím zpívat
A básnit už jsem zapomněla
A přesně v té době jsem přestala
Věřit na lásku
Přesto mám takový divný pocit
Myslím, že to bude něco jako závislost
Třeba na drogách
Jediný co ještě umím je psát věty
Takže ti napíšu dopis
Čistě obchodní
Co v něm bude?
Jsi můj pervitin
Urči cenu a já zaplatím
Autor Veronika Ulická, 26.08.2010
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné, N. :-)

26.08.2010 12:39:00 | Veronika Ulická

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí