Láska až za hrob

Láska až za hrob

V kredenci už zas
Válí se láhev od piva
Pod gaučem ponožky
No jasně, použitý
Špinavý ručník na zemi
A pod postelí
Zbytky od večeře
Z minulýho pátku
Je to s tebou fakt hrozný
Ale miluju tě
Autor Veronika Ulická, 26.08.2010
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verunko, mě se to líbí, je to upřimné a spontální.

28.08.2010 15:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí