(jsme) klauni a akrobatky

(jsme) klauni a akrobatky

Anotace: .

když do města přijel cirkus
tak kolem něj
(pro větší bezpečnost)
postavili vysokááánskej plot

a po každým vystoupení
se v tom bleděmodrým stanu
kterej připomínal bříško
velikánský mámi
všichni uložili
k spánku

akrobatky a zvířátka a klauni
se k sobě přitulili

ale ráno,
dřív, než přišlo město,
se z toho stanu všichni rozutekli
(pro větší bezpečnost)
a tak to šlo a šlo a šlo a šlo
a když už nebylo nikoho
kdo by neviděl ta báječná vystoupení
zvířátek a klaunů a akrobatek
tak ten vysokáááánskej plot zase uklidili

a město
odjelo
někam
jinam
Autor Tecka 2, 26.08.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí