Tulák

Tulák

Anotace: "K"

Kdysi byl možná společný,
ten stesk a bol, náhlý zlom srdeční.

Kdysi mě možná miloval,
ten co mi sebe sliboval.

Dnes se však čas rychle krátí,
třeba ví, že mě brzy ztratí.

Kdysi byl ke mě všímavý,
jak jeho kroky - toulavý.
Autor Analisieren, 26.08.2010
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: excited, Hloupá Květinka, al-pacino, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí