Nashledanou

Nashledanou

Anotace: ...je tak někdy těžké říct...

Sbírka: Mé já

Teskná noc,
kdy nemůžu spát
a mé oči
hladí stěny pokoje
stovky otázek proč
a v odpovědích lhát,
že se země točí
pro chvíle pokoje.

Stinné lži
uprostřed svědomí
vůle a ctižádost
v srdci planou
rozumu v závětří
láska neumí
zpátky zbořit most
říct nashledanou...
.
.
.
a v jednom slově...
.
.
.
promiň...
.
.
.
že jsem miloval...
.
.
.
i děkuji...
.
.
.
že stále miluji...
Autor Tom XVI, 26.08.2010
Přečteno 354x
Tipy 15
Poslední tipující: Divoženka1, Gabrielle, al-pacino, labuť, Niky88, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

26.08.2010 23:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí