Musíme se milovat

Musíme se milovat

Anotace: ***

Viděl jsem ji u zámku
a snil jsem o ní ve spánku.
Vlasy černé jako noc,
já chtěl jsem volat o pomoc.

Srdce mi tak bušilo
a tělo se mi vzrušilo,
tou neskutečnou krásou...
já chtěl být její spásou.

Oči jak dvě hvězdičky,
já připadal si tak maličký.
Svým zrakem sjel jsem její tělo
a to mé se nervy chvělo.

Pak zmizel mi můj krásný sen,
mlčky křičel, řval a plakal jsem.

Však dnes zvláštní věc se stala,
ten sen mi ona zpátky dala.
Dnes okřadlo zas moje tělo,
našla sis mě, Michaelo.

Teď už budu šťastný jen,
když necháš mi ten krásný sen.

Tvé rty chtěl bych líbat
a do očí se Ti dívat.
Jestli srdce chceš mi dát,
musíme se milovat!
Autor DagDag, 27.08.2010
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: hostmen, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

Pěkný start. Tvá báseň mi zní upřímně, zamilovaně, splněné přání, touha... a to je mocky dobře. ST!

27.08.2010 11:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí