Budeš má?

Budeš má?

Anotace: ***

Já schoulený teď v křesle jsem,
co, zlato, se mnou děláš jen?
Tvůj pohled touhy v srdci nosím,
vidět ho zas Boha prosím.

Já nikomu Tě nikdy nedám,
v myšlenkách Tě, lásko, hledám.
Neznámá jsi zatím pro mě,
dej mi duši, vlož ji do mé.

Nemohu jíst ani pít,
city mám jak slabou nit.
Verše srdcem skládám pro Tebe,
asi zamiloval jsem se do Tebe?

Iluze či pouhý sen se zdá,
jestlipak mi srdce dá?
Bude, ona, přítel můj?
Bude moje? Budu Tvůj?

Otázky mě trápí v duši,
srdíčko mi těžce buší.
Nemusíš si mě hned brát,
to jen verše Tobě skkládám rád:)
Autor DagDag, 27.08.2010
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj :-))

08.03.2011 23:14:00 | Kett

Závěr mi vyčarovala malý úsměv... to je taková ošemetná větička... "nemusíš si mě hned brát" :o) Ale jináč toužebné dílko.

27.08.2010 11:10:00 | NikitaNikaT.

Roztomilé:)

27.08.2010 10:11:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí