Blankytná modř

Blankytná modř

Anotace: Potkala jsem chlapce a na jeho modré oči jsem měla pouze pět dní :)

Blankytná modř

Ach, jak bylo modré nebe
v den, kdy ses podíval
a já dívala se na tebe,
kdo však víc se usmíval?

Bylo jasno, slunce pálilo,
však tvá blízkost vedle mě
a tvé chvění mě mámilo,
když stokrát kráčel si ke mně.

Byl jsi prudší než paprsek
a krutý jako slunce žár,
ale já neustoupila bych o kousek,
neboť to byl denní dar.

Co mě však tolik zmámilo?
Snad ten sladký smích…
A i když se srdce bránilo,
vyhrála blankytná modř v tvých očích.
Autor Juřinka, 27.08.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, oči jsou okna do duše.

25.10.2010 17:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí